OOTD - Cosy Day at work


Wanneer het leven één grote stress-show is, wat de laatste weken wel echt het geval is hier, ga ik graag voor een outfit die even cosy als stylish is. Of ik daarin geslaagd ben, laat ik in het midden. Deze cardigan van Essentiel Antwerp vond ik op Vinted. Het was echt een koopje, en de advertentie trok meteen mijn aandacht. Toch had ik onderschat hoe onwaarschijnlijk leuk ik hem zou vinden wanneer het pakje aankwam. Ik ben he-le-maal verliefd. Dit is nu officieel het meest cosy, zachte item in mijn garderobe en ik overweeg oprecht hem te dragen bij elke outfit en gelegenheid deze winter. Het is ook ongeveer min 300 graden buiten (hyperbool voor dramatisch effect), dus de lekker warme sjaal is ook meer dan welkom. 

When life is stressful - which it really is these days- I love to make my outfit cosy, yet fashionable. I’ll leave it up to you whether or not I succeeded. I found this Essentiel Antwerp cardigan on Vinted. It was an absolute steal and even though I was already a big fan of the style when I saw the ad, I fell completely in love as soon as the package arrived. This is now officially the cosiest, softest item I own, and I’m strongly debating whether I could just throw this over literally any outfit. Also. It’s like minus 300 degrees outside (hyperbole for dramatic effect), so the cosy scarf was more than welcome. 

Comments

Popular Posts