Like Mother, Like daughter - The Bag

Vorige week schreef ik al een post over mijn moeders prachtige winterjas. Omdat er geregeld wel wat kleding en accessoires van haar in mijn kast belanden, besloot ik daar maar meteen een driedelige serie van te maken. Deze week: mijn meest gebruikte handtas ooit. 

Last week I wrote a post about my mother's gorgeous winter coat. Because that is only one of many items that my mum passed on to me, I decided to make it a three-part-series. This week: my most used handbag ever! 

Deze tas kwam tien jaar geleden boven water na een opruimbeurt. "Je mag hem hebben als je wil", Mama hoefde het geen twee keer te zeggen. Ik blogde toen al en vond het zo cool om een vintage item in mijn posts te kunnen tonen. Bewijs? Deze foto van 22/12/2010 (Let trouwens ook op de cupcakeketting). 

This bag resurfaced ten years ago after a proper clear out of my mum's wardrobe. "It's yours if you want it." She did not have to tell me twice. I already blogged back then and thought it was the coolest thing ever to blog about a vintage handbag. Proof? This photo from 22/12/2010. Also, may I ask your attention for the coolest cupcake necklace ever? 

Tien jaar later is deze handtas nog steeds een topfavoriet. Ik denk dat ik hem ondertussen al langer in gebruik heb dan dat mijn mama dat ooit deed. Mama kocht deze tas toen ze jonger was dan ik nu. Het is een gewone leren tas, geen speciaal merk en geen extreme investering, maar ik was er meteen helemaal verliefd op. Dat ben ik vandaag trouwens nog steeds. 

Ten years later, this bag is still an absolute favourite. I have been using this bag for longer than my mum ever has. She bought it when she was even younger than I am right now. It's a simple leather bag, no special designer, not ridiculously expensive, but I fell in love with it the second I first saw it. And I still love it just as much today. 
Comments

Popular Posts