We got engaged!Bij deze een berichtje uit de zevende hemel: Kasper en ik gaan trouwen! Alleen al bij het typen van die zin krijg ik mijn glimlach niet van mijn gezicht geveegd. We zijn nu zes jaar samen en hoewel ik wel wist dat hij ook heel graag wilde trouwen, had ik geen flauw idee dat hij effectief een aanzoek aan het plannen was. Op zaterdag vijf september is hij echter op één knie gegaan met alles erop en eraan. Ik was zo overweldigd dat ik niet eens weet of ik effectief 'ja' heb gezegd. Al ben ik er vrij zeker van dat hij dat wel uit mijn blije 'oh my god'-geroep heeft kunnen afleiden...

So, here's a message from cloud nine: Kasper and I are getting married! Even just typing it feels a bit unreal. We've been together for six years now and even though I knew he wanted to get married just as much as I do, I didn't have a clue he was actually planning to propose. On Saturday the fifth of September, he went down on one knee and asked me to marry him. I was so shocked I don't even know if I actually said yes, but I'm quite sure my excited screaming and jumping gave him the answer he needed...  
Comments

  1. Wat prachtig en ontzettend leuk voor jullie! Gefeliciteerd. En wat een mooie ring!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts