Zara shopping spree

Binnenkort is het weer zover: de overgangsperiode tussen winter en lente. Dagen wanneer het niet meer écht koud is, maar wanneer je ook nog niet bepaald de korte jurkjes uit de kast moet halen. Dat 'tussenseizoen' is mijn favoriete periode van het jaar. Je kan je uitleven met leuke outfits (lees: laagjes!), maar je hoeft die toffe outfits niet te verstoppen onder een dikke winterjas. Vorige week ging ik shoppen met mama, en bij Zara vond ik enkele geweldige stuks om die overgangsperiode te overbruggen.

Soon, we will find ourselves in that awkward transition period where it's not really cold anymore, but it's not exactly spring either. Personally, I love those days. They are the days where you can still be very creative with your outfits (layering lover over here!), but where you don’t have to hide that perfect outfit under a huge winter coat.
Last week I went shopping with my mum and I managed to find some amazing transition pieces at our local Zara. 

We waren nog geen drie stappen de winkel binnen, of mama pikte deze jurk al uit de rekken. Toen ik hem paste werd ik er meteen verliefd op. Een simpele zwarte jurk tot net onder de knie (een heel flatterende lengte als je 't mij vraagt. Voor 25 euro heb ik dan ook niet getwijfeld.

The first piece I bought is one that my mum picked off the rack for me. When I put this little black gem on, I instantly fell in love. This dress falls just below the knee, which I find a very flattering length. You can never have enough simple black dresses, right? 

Het tweede item dat ik tegenkwam was deze absoluut fantastische gele blazer. Geel is één van mijn lievelingskleuren voor het voorjaar. Ik word er meteen vrolijk van! De blazer is gemaakt van een iets dikkere stof, waardoor hij meteen luxueuzer aanvoelt. Ik had niet meteen een blazer nodig, dus ik was er al een keer of drie voorbij gelopen voor ik toch besliste om hem even te proberen onder het motto 'passen kost niks'. Natuurlijk vond ik hem helemaal geweldig toen ik hem eens aanhad, en ook dit pareltje eindigde in de donkerblauwe papieren winkeltas.

The second item I found, was this absolutely amazing yellow blazer. yellow is one of my absolute favourite colours for spring. This blazer is made of a slightly thicker fabric, which immediately makes it feel a bit more luxurious. I didn't really need a blazer, so I walked past this one about three times before finally deciding to try it on. Once I did, I was sold. Rachel Green - Friends

Op weg naar de paskamer viel mijn oog nog op deze fantastische geruite broek. Ik ben een grote fan van typische Engelse/Schotse ruitjes. Ik besloot de Rachel Green in mezelf naar boven te halen en rekende ook deze broek af bij de kassa.

These tartan trousers caught my eye on my way to the dressing room. I am a huge fan of the classic British/Scottish tartan. I decided to channel my inner Rachel Green and took this beauty to the register as well. 


Wat heb jij al gekocht voor het komende seizoen? 

What have you bought so far for the upcoming season? 


Comments

Popular Posts