My bedroom

 Hello everyone! My favourite place around the house is my bedroom. I put a lot of effort in it to make it look exactly like the fairytalepicture in my head. I am really happy with my room and even though I'm not going to put my entire room on my blog, I AM going to show you a few of my favourite bits and pieces.

Hallo allemaal! Mijn favoriete plekje in mijn huis is mijn slaapkamer. Ik heb heel erg veel tijd en moeite gestoken in het decoreren van mijn eigen persoonlijke plekje om het eruit te laten zien als het sprookjesbeeld dat ik in mijn hoofd had. Ik ben dan ook enorm blij met mijn kamer en hoewel ik geen volledige "tour" van mijn kamer ga doen, wil ik jullie wel enkele van mijn favoriete plekjes en spulletjes laten zien ;).


 

I just love the mustache-pillow from Primark/
Oh wat hou ik van mijn Primark-snorrenkussentje![/caption]


 A little setup on my desk.
Wat decoratie op mijn bureau.[/caption]


Some of my makeup brushes
Enkele make-upkwasten. This was my great-grandmothers mirror. Vintage :D
Deze spiegel was nog van mijn overgrootmoeder.
XOXO

Comments

Popular Posts