Come to the Cabaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

 Oh my God! I have had the best week of my life! I did a musicalworkshop the past 8 days and I have learned SO much. I didn't even know it was possible to learn this much in just 8 days. I never knew i could do something that looks like dancing until this week and my singing has improved a million times (thanks to Tom, my vocal coach for this week). The dancing classes were always very very intense (does have some advantages though, I lost 4 kg) but fun none the less! I can't believe it is already over.

Oh my God! Ik heb de beste week van mijn leven achter de rug! Ik heb deelgenomen aan een musicalstage van JoMus vzw en daar heb ik ZO veel geleerd. Ik heb nooit geweten dat ik iets kon produceren dat ook maar iets weg heeft van een dans, tot deze week dan. Ook mijn zang is extreem veel verbeterd ( vooral dankzij Tom, mijn zangcoach deze week). De danslessen waren steeds enorm intens (heeft ook zo zijn voordelen, ik ben 4 kilo afgevallen :D), maar daarom niet minder leuk! Ik kan niet geloven dat het al voorbij is.

[caption id="attachment_152" align="aligncenter" width="625"]With the youngest actors of the show! Ik met de jongste acteurs van de show. With the youngest actors of the show!
Ik met de jongste acteurs van de show.[/caption] [caption id="attachment_170" align="aligncenter" width="625"]IMG_3669 Spamalot Cast![/caption]

IMG_3665

The workshop was finished with a show today and OMG, that was amazing! I danced two "Sweet Charity" dances (for the experts here: I did "The Frug" and "Big Spender") and I played Benevere in "Spamalot". Fun!

De workshop werd beeïndigd met een show vandaag en OMG, dat was fantastisch! Ik danste in "The Frug" en "Big Spender" uit Sweet Charity en ik speelde Bedevere in "Spamalot". Fun!

Miss it already!

 

Comments

Popular Posts