Turning Heads

 Bonjour!! As you could read in my previous post, I went to Brussels yesterday. Now, In Brussels, there's an Abercrombie & Fitch flagship store. I don't really understand the hype around its clothing, nothing special if you ask me, and their policy is doubtful as well (Their opinion on wether someone is pretty or not is just... disgusting). BUT something I do love about A&F is their perfumes! More specifically, The Abercrombie Fierce Cologne. It actually is a men's perfume, but honestly... I can't be bothered. This must be what heaven smells like! I can't really describe the scent, but this is the perfume they use to spray their clothing with (If you have ever been in an Abercrombie store, you will know what this smells like) . Miss Dior has been my absolute favourite perfume for the past few years, but I think that may have changed...

Bonjour!! Zoals jullie in mijn vorige post konden lezen ging ik gisteren naar Brussel. Wel, in Brussel is er een Abercrombie & Fitch flagship store. Ik begrijp de hele hype rond hun kleding niet, niet echt speciaal als je het mij vraagt, en hun beleid is ook twijfelachtig (hun mening over of iemand al dan niet mooi is is gewoon walgelijk). Maar ik ben wel een enorme fan van hun parfums. Hun Abercrombie Fierce cologne is gewoon GODDELIJK. Eigenlijk is het een parfum voor mannen maar eerlijk...het maakt me niets uit, als de hemel een geur heeft, is het deze. Ik kan de geur niet echt beschrijven, maar het is het parfum dat ze op hun kledij spuiten (Als je ooit in een Abercrombiewinkel bent geweest zal je deze geur zeker herkennen). Miss Dior was jarenlang mijn absoluut favoriete parfum, maar ik denk dat daar vandaag verandering in is gekomen...

1-IMG_5883

XOXO

Comments

Popular Posts