BRUXELLES, T'ES BELLE

 Hello there! Today I happened to be in Brussels an I happened to have brought my camera and I also happened to see so many things that were definitely worth a picture ;). Most of them were small details which you might not notice when you just walk by, but caught my attention and are very charming (if you ask me).

Hallo daar! Vandaag was ik toevallig in Brussel, Had ik toevallig mijn camera bij en zag ik toevallig heel veel dingen die ik wel een foto waard vond :). De meeste van die dingen zijn kleine details waar je zomaar voorbij zou kunnen lopen als je niet oplet.  Mij sprongen ze echter in het oog en ik vond ze zeer charmant.

1-IMG_5680

[caption id="attachment_86" align="aligncenter" width="625"]The shoes I wore , They're Converse Knock-offs from Primark  (I'm so Badass). And is it just me, or are those leaves? on the floor? NO! Fall, it's not your turn yet! De schoenen die ik aanhad vandaag. Het zijn Converse Knock-offs van Primark (Ik ben zo'n Badass). En ligt het nu aan mij, of lijken dat al wel herfstblaadjes ? ö The shoes I wore , They're Converse Knock-offs from Primark (I'm such a Badass). And is it just me, or are those leaves? on the floor? NO! Fall, it's not your turn yet!
De schoenen die ik aanhad vandaag. Het zijn Converse Knock-offs van Primark (Ik ben zo'n Badass). En ligt het nu aan mij, of lijken dat al wel herfstblaadjes ? ö[/caption]

1-IMG_5848 1-IMG_5845 1-IMG_5780

1-IMG_5738

1-IMG_5752

1-IMG_5771

[caption id="attachment_77" align="aligncenter" width="625"]My little brother who hates being anywhere near a camera. He's so cute when he's mad at me ;) Mijn kleine broertje die het haat om ergens in de buurt van een camera te zijn. Hij is zo schattig als hij boos op me is ;) My little brother who hates being anywhere near a camera. He's so cute when he's mad at me ;)
Mijn kleine broertje die het haat om ergens in de buurt van een camera te zijn. Hij is zo schattig als hij boos op me is ;)[/caption] [caption id="attachment_91" align="aligncenter" width="625"]Mihihi, so cute! Zo schattig! Mihihi, so cute!
Zo schattig![/caption]

1-IMG_5648-001

XOXO

Comments

Popular Posts