M.A.C Love Thing

Hoi allemaal!! Gisteren heb ik een nieuwe mijlpaal in mijn leven bereikt . Ik kocht namelijk mijn aller aller àller eerste Mac-product. Ik ging met een vriendin naar Maastricht in de hoop nog iets te kunnen scoren bij Sephora, maar die bleek al gesloten te zijn. Gelukkig was MAC er om me een beetje te troosten. Ik twijfelde tussen een mooie oogschaduw en een blush, maar ik ben uiteindelijk voor de blush gegaan.
Toen ik ging afrekenen gaf de man aan de kassa me een compliment over mijn eyeliner. Magisch moment :).

Hello there! I finally bought my very first MACproduct. i was not sure whether to take a blush or a gorgeous eyeshadow, but decided to go for the blush since I will probably get more use out of that.
Fun little fact: The man behind the till complemented me about my eyeliner! magical feeling that was!

Daglicht
Daylight:

De blush die ik kocht heet "Love Thing" en is echt zo onwaarschijnlijk mooi! Het is een dieprood/roze kleur, met subtiele gouden glitters erin. Dit is echt zo'n geweldige aanwinst voor mijn makeup stash!

The Blush I bought is called "Love Thing" and is so damn gorgeous! Ithas a really deep red/ pink colour with subtile gold glitters in it. This really is such an amazing addition to my makeup stash!

Kunstlicht
Artificial Light


XOXO

Comments

Post a Comment

Popular Posts