Lush(ious)!!

Lush Lush Lush, wat ben je toch geweldig!
Ik denk niet dat ik de enige ben die niet langs Lush kan lopen zonder er binnen te gaan.
Zo bracht ik ook laatst weer met Paulien (mijn beste vriendin en trouwste fan ;)) een bezoekje aan de Maastrichtse Lush en ging niet met lege handen weer naar buiten.
Paulien, die net zoveel van mode en beauty houdt als ik stond erop om de tea tree water spray te kopen. Ik kende hem niet, maar aangezien zij er extreem enthousiast over was heb ik hem ook aangeschaft!
Ook het andere product dat ik kocht, Mask of Magnaminty was op aanraden van Paulien. Ik heb nog niet de kans gehad om ze voor 100% uit te testen, maar zodra ik dat wel heb gedaan, horen jullie het wel ;).

Lush Lush Lush, oh how wonderful you are!
I don't think I am the only one who can't walk past a Lush store without going in.
That's why a little while ago, I went into a Lush store with Paulien (The friend who also dyed my hair a few weeks ago). She was raving about two products: Mask of Magnaminty and the Tea Tree Water. She was extremely enthousiastic about them, which is why I could not leave them there ;). I didn't have time to fully try them yet, but as soon as I do, you'll notice on my blog.


Comments

Popular Posts