Zara Office City Bag

Oké, ik heb jullie allemaal in spanning laten wachten, maar het is eindelijk zo ver! Zoals jullie gisteren al konden zien in mijn haul, kocht ik een tas bij Zara. En dat is niet zomaar een tas , het is de Zara Office City Bag. Deze tas zag ik voor het eerst in een video van Zoe a.k.a Zoella en toen ik hem zag wist ik meteen dat ik hem wou hebben. Na een lange zoektocht in verschillende steden en landen zag ik hem dan eindelijk in de Zara in Berlijn. Ik twijfelde geen seconde en nam hem mee naar huis.

Allright, so I have been letting you wait for this, but the time has finally come! As You could all see in my haul yesterday, I bought a bag at Zara. And oh no, not just a bag! It's the Zara Office City Bag. I saw this bag for the first time in one of Zoe (Zoella)'s videos and instantly fell in love with it. After searching in several cities and countries, I finally saw it in a Zara in Berlin and immediately took it home with me. Het prachtige design is niet de enige reden waarom ik deze tas zo leuk vind. Hij is gewoon ongelofelijk praktisch! Er zitten namelijk 6(!) compartementen in, waaronder één gewatteerd 'vak' voor je laptop, één voor je iPad en ruimte voor je iPhone (of andere telefoon uiteraard) en kaartjes (visitekaartjes of bankkaarten...). Mulitifunctioneel!

The gorgeous design is not the only reason I got this bag. It is just unbelievably handy! There are (6!) compartements in there including a padded laptop and iPad compartement and a seperate compartement for your phone and (business)cards. Multifunctional!Ik vind het ook heel erg leuk dat de "ZB" (Zara Bags) is gegraveerd in de ritssluiting, Mooi!!

I absolutely love the fact that the "ZB" (Zara Bags) is engraved in the zipper. Pretty!!XOXO


Comments

 1. passen er ook schoolboeken in?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep! ik heb het ook geprobeerd. de tas is ook zeer stevig en je moet dus niet bang zijn dat hij doorscheurt ofzo ;)

   Delete
 2. Ooh deze tas is zo mooi! Ik had hem bijna gekocht op de site maar ik heb het uiteindelijk niet gedaan. Als hij weer opvoorraad is op de site ga ik hem bestellen!
  Hele mooie foto's trouwens!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moet je doen ! Is echt mijn favoriete tas nu ;) & dankjewel ! Ze zijn allemaal gewoon gemaakt met mijn iPhone :D

   Delete
  2. Ja! Wauw dan maakt hij mooie foto's!

   Delete
 3. Interessant artikel! Wat is de maximale grootte van laptop die in het vak past? Ik zou het jammer vinden indien die er niet in kan... Bedankt!

  ReplyDelete
 4. Is je tas nog steeds niet doorgescheurd? Ik wil hem ook graag kopen :)

  ReplyDelete
 5. Is deze tas of een met hetzelfde model met meerdere vakken nog ergens te koop?

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts