H&M Spring Wishlist

Ik ben een klein beetje H&M-verslaafd. ik kàn gewoon niet langs een H&M lopen zonder er binnen te gaan en ik vind er altijd wel iets dat "nog ontbrak in mijn kast" of "echt geweldig zou staan op die ene broek". Zo liep ik ook gisteren weer vertrouwde H&M binnen en zag daar een hoop leuke dingen die meteen op mijn wishlist komen!!!!!

I am slightly obsessed with H&M. I just never manage to pass an H&M without going in. I just can't! Also, when I'm in H&M , I always see something that "was missing in my closet" or "would look amazing paired with that certain pair of jeans". Yesterday , I went to my personal heaven and saw some amazing things that went straight to my wishlist!!!!!!Als je deze post leest heb ik dit shirt waarschijnlijk al gekocht, ik ga morgen namelijk even snel naar de H&M met een vriendin, enkel en alleen om deze blouse te kopen. Ik werd er meteen verliefd op toen ik hem zag en als ze hem niet meer in mijn maat hebben, ga ik echt huilen.

When you are reading this post, I have probably already bought this shirt. Tomorrow  I'm going to H&M with a friend, JUST to buy this blouse. I fell in love with it the second I saw it and if my size is sold out, I swear I'm going to cry.


Ik zit met een enorm dilemma: ik weet niet welke van deze twee broeken ik ga kopen!!!!! Ik vind ze allebei erg leuk en beide kleuren zijn geweldig voor winter én lente... zucht, keuzestress!

I am stuck with a massive dilemma: I don't know which one of these trousers I should buy!!!! I like both of them and both colours are amazing for winter AND spring....sigh, Can't choose!!!!!!!

Ook deze broek is een item dat ik sowieso ga kopen. Ik zoek al jaren naar een mooie "distressed" broek,maar de meeste broeken in dat genre zijn té baggy en dat is niet erg flattueus, maar deze is lekker skinny. PERFECT

This is another item I am definetely going to buy. I have been looking for a pair of distressed jeans for years, but most pairs in that range are just too baggy, which is not very flattering? But this pair is very skinny. PERFECT


Dit is een jasje dat ik ook zeer leuk vind, maar waarschijnlijk aan mijn neus voorbij zal laten gaan aangezien ik al een soortgelijk jasje heb...jammer!

This is a jacket that I really like, But I don't think I'll buy it since I have already got a jacket in this style...Too bad!


Dit jurkje ziet er heel mooi uit op de foto, maar is echt zo'n "je moet het passen" jurkje. Bij sommige mensen staat het waarschijnlijk heel leuk, bij anderen niet...hope for the best!

This dress looks beautiful on the model, but it really is the kind of dress you have to try on to see if it suits you...let's hope for the best!!


Hier kan ik niet veel over zeggen. Ketting,Statement,Abstract,LOVE

Can't really say much about this. Necklace,Statement,Abstract,LOVE


En natuurlijk, jullie kennen me ondertussen wel, is mijn wishlist niet compleet zonder een mooi nagellakje... sparkly!!!

And of course ,you all know me. My wishlist would not be complete without a pretty nailpolish...sparkly!!!
Comments

Popular Posts