handcream for chapped lips?

Ik heb een absoluut wondermiddel ontdekt!! Handcrème ! Ik hoor je denken "ja, tuurlijk, lekker boeiend" maar ik gebruik handcrème zowel op mijn handen als op mijn LIPPEN. Handcrème is extreem voedend en dus perfect voor "kapotte" lippen . Het heeft misschien niet zo'n leuk kleurtje/geurtje/smaakje als een lippenbalsem, maar het werkt! Probeer het maar eens als je me niet gelooft. Ik kan niet meer zonder.

I discovered an amazing product : handcreme ! I know it may sound slightly stupid, but I use handcream on my hands and on my LIPS! Handcreme is extremely moisturizing which makes it perfect for chapped lips. It may not have an amazing colour, scent , flavour as a regular lipbalm, but it WORKS! Try it if you don't believe me! I wouldn't know what to do without it anymore!


Comments

Popular Posts