comeback

HAAAAALLLLOOOOOOOOOWWWW, iedereen
I know, ik ben hééééél erg lang weggeweest , maar ik had gewoon niet echt inspiratie (en ik blog liever niet, dan slecht). maar ik wilde jullie toch even een update geven op mijn persoonlijke én fashion leven.
 
1.Ik heb een totale verslaving voor iPhonehoesjes ontwikkeld, als in : ik kocht er 7 op één maand :s
2.Ik heb werk gevonden!!!! :D het werken in een gezellige taverne is vanaf nu mijn bron van inkomsten :).
3.voor de rest is mijn leven behoorlijk saai geweest...maar dan, gisteren was ik een beetje aan het rondsurfen op de site van H&M, en ik heb mijn 3 favoriete Spring-looks voor jullie op een rijtje gezetdeze schoenen heb ik mezelf al cadeau gedaan :)

Comments

  1. Die jas is mooi! Maar lijkt me iets te warm voor de lente :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts