Newbie: Red Coat

As I said in my last post, I absolutely adore my yellow coat.and so does the rest of the world actually, I've had a lot of compliments on it but I need more than just one coat. The yellow one is really pretty, but I cant wear it with everything so I descided to buy another coat : a red one ( just in case you didn't notice already, I like Colours). This coat was a lot less expensive than the yellow one, but just as pretty.

Zoals ik in mijn vorige post al zei: ik hou echt van mijn gele jas en de rest van "de wereld" ook eigenlijk.Ik heb er al heel veel complimenten over gekregen (zelfs van vreemden die me op straat opeens stoppen :p).Maar één jas voor de winter is uiteraard niet genoeg. De gele jas is heel leuk, maar past niet overal bij.Daarom heb ik nog een jas gekocht, een rode van de Pimkie. Deze was veeeeeeeeel goedoper dan de gele (maar even mooi?)

An outfit post with this coat is coming up soon!

Comments

 1. wat een leuke jas!
  ben benieuwd naar de outfit :)
  x

  ReplyDelete
 2. Je houdt wel van kleurtjes, haha!

  http://lifeofroshelle.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Leuk jasje! Ben gek op dat kleurtje!

  Liefs, Serbolicious
  [ http://serbolicious.blogspot.com/ ]

  ReplyDelete
 4. Vind je de gele jas zo moeilijk te combineren? 't Is niet het allersimpelste maar mij lukt het toch aardig, hihi :). Deze is ook erg leuk, ben benieuwd naar foto's !

  ReplyDelete
 5. Ik vind zo'n kleur jas echt supermooi, daar ben ik ook naar opzoek :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts