Yellow Coat


Ieeeeeeehhhhh!!!!!! I've got it, I've got it, I've got it!!!!!! If you have read my last post,you know that I'm talking about my yellow coat from Steps. I did kind of a fashionshow (not as spectacular as it sounds, trust me). A few days before the show, we had to try on the clothes for that fashionshow and that's when I discovered the beautiful yellow coat that I had to wear. I wanted it sooooooooo bad and my mother (ohmygod mom, I love you for this) bought one for me as a surprise!! :D thankyouthankyouthankyou, Mom!!!!Ieeeeeeehhhhh!!!!!! ik heb hem ik heb hem ik heb hem!!!!!!! Als je mijn vorige post hebt gelezen weet je dat ik het heb over mijn Gele jas van bij Steps. Ik heb een soort van modeshow gedaan voor Steps (het was een 'modepromenade' in Tongeren waaraan verschillende winkels deelnamen waaronder ook Steps).Bij het passen voor die modeshow (enkele dagen op voorhand) ontdekte ik dat ik de prachtige gele jas mocht dragen, die wilde ik uiteraard zo snel mogelijk hebben en ik heb dus énorm veel gezaagd bij mama. Ze was eerst niet zo'n fan, maar nadat ze hem had gezien op de modeshow is ze hem snel als verassing gaan kopen. Dankjedankjedankje, mama!!
De foto's zijn gemaakt door een van mijn vriendinnen (Selma, als je dit leest, je bent een superfotografe!!!! :D x)

Comments

 1. Wauw super zeg! Echt die laatste foto is zo mooi! ♥

  ReplyDelete
 2. Super mooie jas!
  En wat een mooie kwaliteit foto´s.
  Ik volg je (;
  x

  ReplyDelete
 3. Die jas staat je prachtig! En die foto's zijn ook erg mooi!

  http://lifeofroshelle.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Normaal hou ik niet zo van gele kledingstukken, maar deze jas is echt mooi!

  ReplyDelete
 5. grappig dat we de zelfde jas gepost hebben.. echt super vette foto's trouwens!! :) xoxo

  ReplyDelete
 6. Ik heb heel de winter gezocht naar een mooie gele jas maar heb er geen gevonden :( Jaloers! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts