Yellow Coat

Ik ben obsessed door alles wat geel is, serieus ik hou van geel!
Voor de winter wil ik dan ook een gele Jas.
Vandaag was ik in de Steps in Tongeren om kleren te passen voor een modeshow (waarover later meer :p), en daar hing de mooiste jas ooit! ieeeeehhhhhhh supersupersupersuuuuuuuuupermooi, ik ga héél hard zagen bij mama om hem te krijgen want ik ben verliefd op deze jas:

Gotta love it, right?

Comments

 1. mooi! & ik wilde eerst altijd een knalgele auto hahaha!

  ReplyDelete
 2. Wauw! Geel is inderdaad een mooie kleur ;)

  ReplyDelete
 3. Geweldige jas!
  Jammer genoeg sta ik niet met lange modellen..
  xx

  ReplyDelete
 4. ik ben niet zo gek op geel, maar ik moet zeggen dat ik deze jas wel leuk vind. Een keer wat anders dan saai zwart. :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts