Leuke Literatuur!

Ik wéét het, dit is een fashionblog,maar ik begin het steeds leuker te vinden om het ook over andere dingetjes te hebben.dat is dan ook precies wat ik ga doen.Don't worry, het fashion-aspect van deze blog blijft de hoofdzaak,maar andere dingen gaan ook een plaats krijgen, gewoon om het wat meer "persoonlijk" te maken en zodat jullie een beetje kunnen kennismaken met "het meisje achter de blog".Vandaag begin ik met een post over mijn favoriete boeken,Ik hou énorm van lezen, wat dat betreft ben ik een echte nerd ;D.
Mijn favorietjes:

Confessions of a shopaholic,oftewel: mijn levensverhaal :)
Creditcards in het rood, veel designerkleding-en schoenen,
voeg daarbij nog een melig liefdesverhaal en een prachtig boek is geboren!
Topmodel: een meisje in de grote modellenwereld, over hoe het er achter de schermen aan toe gaat,
niet allemaal rozengeur en manenschijn...

Ana,over een onzeker meisje dat van overal  (zelfs van haar eigen vader) te horen
krijgt dat ze te dik is, ze gaat obsessief dieëten en dat heeft enkel negatieve gevolgen..
Wat zijn jullie favoriete boeken?Comments

  1. Haha leuke post ! Ik heb net een boek op mijn blog gepost hihi. xx

    ReplyDelete
  2. die eerste 2 heb ik gelezen!:D minishopaholic van Sophie Kinsella vond ik ook heel erg leuk haha.


    ps. mooie lay!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts