Horloges

Ik ben écht verslaafd aan horloges,ik heb er het voorbije halfjaar al zeker 4 gekocht (niet goed voor mijn portemonnee kan ik wel zeggen) en ik ben niet van plan ermee op te houden eigenlijk, de horloges die ik koop zijn ook helemaal niet duur.Mijn duurste, zelfgekochte horloge was iets van een 35 euro.Valt best mee, toch?


van links naar rechts:
merkloos
Kipling
New Look
merkloos
Oozoo
Merkloos (gekocht in Parijs^^)
Mutrix
merkloosComments

 1. Haha, ik had toen ook een horloge in Parijs gekocht toen ik er met school was ;) ! Toevallig aan Galerie de Lafayette ? En nu ik erover nadacht toen ik er afgelopen jaar was ook weer een horloge gekocht (deze keer wel van wat betere kwaliteit, haha :D)
  Die van New Look is tof trouwens !

  ReplyDelete
 2. Dankjewel! En ja, dat horloge komt inderdaad van bij galerie lafayette :D.

  ReplyDelete
 3. Ooooh, wat mooi! Vooral die Mutrix :O

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts