Vintage Chic

Twee posts op één dag, goed bezig dus :D.Ik kon het nu eenmaal niet laten...
Mama besloot vandaag haar kledingkast op te ruimen maar voor ze de megagrote gevulde vuilniszak richting deur zou dragen, besloot ik die maar eens grondig door te spitten en daaruit kwamen een paar vintage oorbellen, een vlinderzonnebril en een geweldige tas, vorige week heb ik ook nog een oldskool fototoestel (compleet met filmrolletjes en flash waardoor je blind bent voor de rest van de dag) weten te bemachtigen :)


Tas

Bril +oorbellen
mijn geliefde camera :)

Comments

 1. wat heb jij een leuke blog zeg!
  ook een superleuke header!
  en op de tweede foto lijk je heel erg o
  vanessa anne hudgens! (positief bedoeld hoor!)

  ik volg je!
  liefs!

  ReplyDelete
 2. Dankewel!
  en ik ben van mijn 11e tot 14e een gigafan geweest van Vanessa Hudgens dus dat ik erop lijk kan ik alleen maar als een compliment opvatten :).
  Ik volg jou ook!
  xxx Evi

  ReplyDelete
 3. gave camera zeg! en wat een leuke header op je blog!! xx

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts