Perusing Pinterest - Hair inspiration

source

Behalve een korte, tragische poging om eruit te zien als een cool blondje heeft mijn haar er altijd min of meer hetzelfde uitgezien. Zolang ik me kan herinneren heb ik al middellang bruin haar. Soms wat langer of korter, soms wat donkerder of lichter bruin, maar de basis was steeds hetzelfde: middellang, bruin haar. Momenteel zit ik in een vreemde, gevaarlijke periode waarin ik er geregeld aan denk mijn haar kort te knippen, opnieuw te blonderen, extensions te nemen, laagjes laten knippen of zelfs voor een frou (een pony, voor de Nederlanders onder ons) te gaan. Misschien komt het wel door de lockdown. Misschien heb ik gewoon een quarterlifecrisis. Wie zal het zeggen? Je mag de reddingstroepen trouwens gerust afbellen hoor, mocht je die in alle paniek opgeroepen hebben. Ik knip mijn puntjes al jaren zelf, maar ben lang niet stoer genoeg om zelf de schaar in mijn haar te zetten voor een volledig andere coupe. Totdat de kapsalons weer open mogen, klik ik gewoon lustig door Pinterest. Hier zijn mijn favoriete haar-pins van de laatste weken!  

Apart from a short, very unsuccessful attempt at rocking blonde hair when I was eighteen, my hair has looked the same for about twelve years. For as long as I can remember, my hair has been long and brown. Sometimes a bit longer or shorter, sometimes a bit lighter or darker brown, but the gist was always: long, brown hair. Right now, I'm in that strange, quite dangerous state of mind that makes me think about chopping it all of, put in extensions, going blonde again, getting layers or even cutting a fringe. Maybe it's because of lockdown. Or maybe I'm just going through some quarter-life crisis. Whatever the reason may be, there's no need to start an intervention. I am nowhere near ballsy enough to 'just do it'. I'll just keep on perusing Pinterest for some hair inspiration until the salons open again. Here are some of my favourite hair Pins from the last few weeks!


-

Comments

Popular Posts