Designer Wishlist - Pochette Metis

Ik leerde deze tas kennen rond 2017. Het was dé tassenhype van het moment en sprong me meteen in het oog. Ik had nog nooit serieus overwogen een tas van 1500 euro te kopen (behalve dan de Chanel Classic flap, die al sinds mijn veertiende elke modedroom domineert). Een designer-fashion-mens ben ik ook nooit echt geweest, al had dat vooral te maken met het feit dat mijn bankrekening dat niet toeliet. Toen ik ook nog eens vernam dat er een wachtlijst was voor deze tas, heb ik hem veilig in z'n dustbag weer opgeborgen in een ver hoekje van mijn brein. Denkend dat geen énkele tas zo veel gedoe waard kon zijn. Fast forward naar 2020, toen de Pochette Metis weer voorbij kwam op mijn Pinterest feed. Ik was meteen weer helemaal verkocht. Een verrassing voor mezelf, want ik ben nooit zo'n fan geweest van de Louis Vuitton canvas tassen. De Pochette Metis voelde echter meteen anders. Misschien is dat gewoon deel van het proces van helemaal verliefd worden op een handtas. Het monogram canvas-design stond opeens in een heel ander daglicht en ik ben momenteel heel hard aan het sparen om de prachtige Pochette Metis aan mijn tassencollectie te kunnen toevoegen. 

I first found out about this bag around 2017. It was very very hyped up then, and it immediately caught my eye when I saw it for the first time. I had never seriously considered buying a €1500 bag before (apart from the Chanel Classic flap, which has been dominating every fashion dream I've had since I was fourteen). What can I say? I am by no means a 'designer fashion' girl. My bank account doesn't allow me to be one, you see. When I found out this bag had a waiting list, I safely stored it into the back of my mind. Thinking no bag was worth such a hassle.  Now, fast forward to 2020. The bag came floating around my Pinterest-feed, and I was hooked all over again. It surprised me, because Louis Vuitton canvas bags (especially the monogrammed ones) had never really been my cup of tea. The Pochette Metis, however, just felt different to me. Maybe that's just the process of falling in love with a bag. I saw the monogram canvas in an entirely new light and am now furiously saving up to be able to buy the Pochette Metis one day. 

Comments

Post a Comment

Popular Posts