Someday Summary - Monday

Tijdens het herlezen van enkele oude blogposts van mijn favoriete bloggers (zeg me alsjeblieft dat ik niet de enige ben die dat doet), kwam ik deze post van Zoella tegen. Het voelt bijna als een tijdscapsule om zulke oude stukjes van het internet weer terug te lezen en ik voel me spontaan weer zoals die vijftienjarige die de post voor de eerste keer las. Ik vind het ergens wel jammer dat dat ongedwongen aspecten van het bloggen een beetje is verdwenen. Het 'ik heb zin om dit te delen, dus ik gooi het op het internet'-idee is langzaamaan weggeëbd. Tegenwoordig wordt er heel veel (misschien wel te veel) rekening gehouden met "wat verwachten mijn lezers", en net wat minder met "wat wil ik graag delen". Ik mis dat gezellige oude blogsfeertje en besloot daarom om het een kleine revival te geven. Hierbij: Someday Summary. 

I was re-reading old blogposts by some of my favourite bloggers (please tell me I'm not the only person who does this), and I came by this one on Zoella's blog. It's like a little time capsule. Honestly, how nostalgic does it feel to read little summaries like that. I miss those casual, unforced blogging days, where you'd just share whatever you felt like sharing, instead of just what you think your visitors would want to read. That's why I decided to give it a little revival. Here you go: Someday Summary.


♥ Ik heb twee springuren (uurtjes waarop ik geen les moet geven) op maandag en ging gezellig even met mama lunchen in Hasselt. 
 I had a few hours off in between classes today, So I had lunch with my mum in town. 


♥ Ik heb wat opzoekingswerk gedaan in verband met het openbaar vervoer naar mijn werk, maar kwam tot de vaststelling dat het voor mij écht wel een moeilijke verbinding is. Dat vind ik jammer, want ik mis het wel om de trein te nemen. Op de trein kreeg ik af en toe nog wel wat werk klaar, of kon ik wat hoofdstukjes in een boek lezen. Als ik nu het openbaar vervoer zou willen nemen, ben ik een uur een drie kwartier onderweg, in plaats van een half uurtje. 

I did some research to see if I could get to work with public transport, unfortunately I found out it would be very very difficult. It would take me an hour and forty-five minutes to get to work by bus and train, instead of thirty minutes when I drive there. I'm quite bummed out about that, actually, because I loved taking the train to school. I always managed to get some work done or read some chapters in a book on my commute. 


♥Halloween komt eraan en ik ben naarstig op zoek naar leuke -en niet te dure- Halloweendecoratie. Tips zijn altijd welkom in de comments!

Halloween is approaching fast, and I am on the hunt for some cute (yet not too expensive) Halloween decorations. Recommendations are very welcome in the comments! 


Mijn huid begint langzaamaan een beetje op te klaren. Het heeft lang geduurd voor ik resultaat zag, en het is nu nog steeds niet heel erg indrukwekkend, maar ik begin eindelijk wat verbetering te zien. Joepie! 

My skin is slowly clearing up a bit. It took a very long time before I saw any results, and it's still not that impressive, but at least I see some improvement now, yes! 


♥Wie me volgt op Instagram heeft het waarschijnlijk al gezien: Ik begon onlangs met een "30 days of outfits"-reeks. De naam zegt het zelf, ik deel dertig dagen lang iedere dag mijn outfit met jullie. (Insta: evicolson) Ondertussen zit ik aan dag 9. Nog 21 dagen te gaan, dus. Ik vind het wel leuk om een reden te hebben om een extra leuke outfit uit te zoeken. 

If you follow me on Instagram, you might already have seen it. I've been doing a '30 days of outfits'-series. As you can tell by the name, I'll be sharing my outfits with you all for the next 30 days. I'm at day nine now. I kinda like having that extra 'push' to put together a nice outfit. 


♥Vanochtend was ik heel vroeg wakker, en ik besloot om Gossip Girl opnieuw te bekijken vanaf seizoen 1. Ik vind de herkenbaarheid van oude tv-series extra leuk wanneer het wat kouder begint te worden. Gossip Girl brengt me weer helemaal terug naar mijn middelbare schooltijd. 

I was up really early today, and I started rewatching Gossip Girl from season one. I like the familiarity of old tv shows when it gets colder and darker outside. It just makes everything feels extra cosy. 

Comments

  1. Wauw, je hebt een hele leuke tekst structuur en je hebt leuke inhoud.

    Ja, ik begrijp het volledig om oude stukjes van blogs terug te herlezen. Ik doe het ook wel eens. :)

    Ja, het openbaar vervoer mag echt wel eens verbeterd worden. Ze moeten vooral de busverbindingen verbeteren, nu moet je soms 2 of 3 keer overstappen om in een gemeente te komen die misschien maar 10 of 15 kilometer van je deur ligt.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts