Perusing Pinterest


Ik heb de afgelopen tijd belachelijk veel tijd op Pinterest doorgebracht. Het is de ideale plek om altijd en overal inspiratie op te doen over eender welk onderwerp. Het plannen van ons huwelijk verloopt bijvoorbeeld grotendeels via Pinterest en mijn kledingkast hangt vol met dingen die ik kocht na het zien van inspirerende foto's op Pinterest. Omdat het ronduit egoïstisch zou zijn om al dat moois voor mezelf te houden deel ik vanaf nu maandelijks mijn Pinterest-favorietjes met jullie.

I have spent a ridiculous amount of time on Pinterest during the past few months. I honestly think it's the very best place to find inspiration for everything and anything. My wedding planning happens almost exclusively through Pinterest and my wardrobe is filled with Pinterest-induced purchases. Since it would just be selfish to keep all Pinterest-goodness to myself, I decided to share my favourites with you guys every month. 

Fashion: bright pumps 

Stealthelook.com

                                                                                                                                                                                          
whowhatwear.co.uk

Na het zien van deze foto's zette ik 'rode pumps' helemaal bovenaan mijn wishlist. Een simpele outfit ziet er zo veel cooler uit met een touch of red. 

After seeing these photos, I put 'red pumps' very high up on my wish list. They somehow manage to make a simple outfit look so much cooler.

Multicolour manicure

Deze manicures maken me zo blij! Ze doen me een beetje denken aan de manier waarop ik mijn nagels lakte toen ik zo'n tien jaar oud was en een slaapfeestje deed met mijn vriendinnen. Het is ook een ideale oplossing voor die dagen waarop ik niet kan beslissen in welke kleur ik mijn nagels wil lakken. Voortaan hoef ik dus niet meer te kiezen!

These manicures just make me so happy. It reminds me of the way I used to do my nails when I was ten and had a sleepover with friends. It's also great for those days where I just can't decide on which colour to paint my nails. Well, why choose?

Outdoorsy outfits Eén van de dingen waar ik naar uitkijk met deze kouder wordende dagen, is het kunnen dragen van mijn Barbour jas. Het is de meest comfortabele en veelzijdige jas die ik heb. Meer zelfs, ik vond mijn blauwe jas zo geweldig dat ik afgelopen winter dezelfde jas ook in het kaki gekocht heb! 

One thing I look forward to whenever it gets colder outside is being able to wear my Barbour coat again. It's the most comfortable and versatile coat I own. I loved my blue one so much I even bought the same one in Sage this past winter. It's definitely a piece that will be loved for years to come!Comments

Popular Posts