Ralph Lauren & Chanel

Ik vind het heerlijk om te gaan shoppen met vriendinnen, maar toch kan ik er ook echt van genieten om helemaal in m'n eentje te gaan winkelen. Anderhalf uur rondhangen bij Zara? Tuurlijk! Elke bruisbal bij lush (twee keer) gaan besnuffelen? Waarom niet!? Niemand die me zal tegenhouden!
Gisteren ging ik nog eens op een helemaal-in-mijn-eentje-trip naar Maastricht - een superschattig stadje, net over de grens met Nederland- en ik ben met enkele toffe dingen naar huis gekomen:

Even though I love shopping trips with friends, I really enjoy going on a shopping trip all by myself. Feel like spending an hour and a half at Zara? Sure! Smelling every single bath bomb in Lush (twice)? Why Not! No one there to complain! 
Yesterday, I went on another all-by-myself-trip to Maastricht, a lovely town in The Netherlands, and I did manage to find some gems:
Het eerste item dat ik kocht is een flesje Chanel Chance-parfum. Ik draag al zes jaar hetzelfde parfum (Abercrombie Fierce) en hoewel ik die geur nog steeds helemaal geweldig vind, werd het wel eens tijd om ook andere parfum-horizonten te verkennen. Na een half uur sprayen en snuffelen bij Douglas, besloot ik Chanel Chance eau Tendre een kans te geven. De lichte, bloemige geur vormt het perfecte contrast met het veel sterkere Abercrombie-parfum. De ideale afwisseling dus! 

The first thing I picked up is a bottle of Chanel Chance. I have been wearing the same perfume (Abercrombie Fierce) for six years and while I still absolutely love that scent, I thought it was about time to explore some other perfumes. After half an hour of spraying and sniffing, I went with Chanel Chance eau Tendre. A very light, floral scent that will perfectly contrast with the much stronger Abercrombie perfume. 
Hoe hard ik ook probeer: ik slaag er nooit in een Lush-winkel voorbij te wandelen zonder er binnen te gaan. Wanneer ik dan naar binnen ga, weet ik ook meteen dat ik niet met lege handen zal buitenstappen. Deze keer kocht ik een klein potje van het 'Mask of Magnaminty'-masker. Ik heb het masker al eerder gebruikt en het is voor mij echt een lifesaver wanneer mijn huid het weer eens moeilijk heeft. Het voelt zo fris op je gezicht dat je het bijna letterlijk voelt werken (of zo overtuig ik mezelf tenminste ;)). 

I can't walk past a Lush-store without going in. Is that a universal thing or is it just me? Also, when I go in, I just know that I won't be going out with empty hands. This time, I bought a small pot of the Mask of Magnaminty facemask. I've had this mask before, and it has always done a great job in clearing up my face when my skin is having a hard time. It feels so fresh when it's on your face, It's like you can actually feel it working its magic. 

Oké, ik heb absoluut het beste tot het laatste bewaard. Ik ben al een hele tijd fan van de Ralph Lauren Teddybeer-truien, maar het prijskaartje van 400 euro hield me (logischerwijze) altijd tegen om er eentje te kopen. Gisteren was er echter een enorme sale bij Hudson's Bay (omdat de winkel Nederland verlaat), en daar lag hij dan! Eén laatste berentrui, toevallig in mijn maat, netjes opgevouwen op een tafel met een 'Sale'-bordje erop. Ik was zo blij dat ik er bijna emotioneel van werd. Uiteindelijk heb ik mijn trui gekocht met -hou je vast- 70 procent korting! 

Okay, so I definitely saved the best for last. I have wanted a Ralph Lauren Bear Jumper for ages, but the price tag of 400 euros has -unsurprisingly- always put me off. Yesterday however, there was a huge sale at Hudson's Bay (because the store is leaving The Netherlands), and there it was! One last bear jumper, in my size, neatly folded on a table with a big sale sign on top of it. I was so happy I could cry. Tried it on, fell in love, bought it (70% off!), will cherish forever. Comments

Popular Posts