The Return Of The Cowboy Boot

Tien jaar geleden liep ik er nog mee rond op de speelplaats, maar snel daarna is de trend een tragische dood gestorven: cowboy boots. Mijn exemplaren van toen liggen nog steeds ergens op zolder naast mijn crocs, ballerina's en andere schoenentrends van weleer. Toch wist ik niet zeker wat ik ervan vond toen ik de cowboy boots wel heel vaak voorbij zag komen in de September-uitgaves (toch wel steeds mijn favoriete uitgaves) van de grote modemagazines. Was ik er wel klaar voor om mijn strakke hoge laarzen in te ruilen voor de stoere cowboyboots?

Oké, ik geef het toe. Het heeft niet heel lang geduurd om me te overtuigen. Na een half uur Pinteresten, was ik eigenlijk al helemaal gewonnen voor de cowboylook.
De zoektocht naar het perfecte paar is bij deze geopend. Ondertussen kan ik het toch niet laten om al enkele van mijn favoriete western boot-looks met jullie te delen: Enjoy! 

Ten years ago, I was proudly flaunting them on the school playground, but for the past few years, they've been collecting dust on my attic: Cowboy boots. When I found out that the western-trend was coming back, I didn't quite know whether or not I liked that fact. Was I really willing to trade in my tall riding boots for the much more robust cowboy look? 

Spoiler alert: I was. After about half an hour of Pinteresting, the western footwear had completely won me over. Hereby the search for the perfect cowboy boot is opened. Meanwhile, I just HAD to share some of my favourite cowboy boot-looks. Enjoy!


Comments

Popular Posts