Mellow Yellow

Je hebt er vast zelf ook eentje. Zo'n kledingstuk waar je helemaal verliefd op bent. Dat trots ligt (of hangt) te blinken in je kast, maar waarvan je geen flauw benul hebt wanneer je het ooit zal dragen.
Mijn 'to cool for school'-kledingstuk is een schitterend Zara-pak met een fantastische snit en in een gele kleur waar de gemiddelde kanarie stikjaloers op is.
In mijn vorige post konden jullie lezen dat ik een geweldige gele blazer had gekocht. Ik ben niet bang van een beetje kleur dus die blazer komt vast wel geregeld uit de kast. Een matching broek is echter een gegeven waar ik niet meteen enthousiast van werd. Ik liep er in de winkel doelbewust voorbij aangezien er geen haar op mijn hoofd stond dat eraan dacht een volledig gele outfit te kopen. Toen ik met Paulien in Maastricht was en ik het gele ensemble op een paspop zag, werd mijn interesse echter wel gewekt. Ik paste de broek op de vest en was eigenlijk meteen een beetje verkocht. Ik heb de broek toen toch in de winkel laten hangen omdat mijn rationele dit-heb-je-écht-niet-nodig-kantje de bovenhand kreeg. Zo gauw ik weer thuis was had ik daar eigenlijk al meteen spijt van. Vijf minuten later zat hij in mijn online winkelmandje en drie dagen later lag de fantastische broek al in de brievenbus. Feedback is zeker welkom in de comments! Net als combinatiesuggesties. Shoot!
I'm pretty sure you own one. A perfect item that you are absolutely in love with. The item that gets the best spot in your wardrobe but of which you have no idea when, where or even if you will ever wear it. My own 'to cool for school'-outfit is an absolutely stunning Zara suit in the most amazing shade of yellow.
In my previous post, you could read that I'd bought a beautiful yellow blazer. I love wearing colours, so I never even questioned the fact that that blazer will be worn a lot. Matching trousers, however...well, that's an entirely different story. It wasn't until I saw the full ensemble on a mannequin that I developed an interest in the all-yellow look. I tried the trousers on in the store, but ended up not buying them because -even though I already kinda loved them- my rational side won that day. Obviously, being as indecisive as I am sometimes, I regretted not getting them as soon as I got home. Five minutes later, the trousers were in my online shopping kart. Three days later, they landed in my mailbox.
Feedback and opinions are very welcome in the comments. So are combination-suggestions. Shoot!

Comments

Popular Posts