Welcome!Hallo daar! en welkom op mijn nieuwe blog! Waarover ik zal bloggen staat nog niet vast -Ik heb ongeveer evenveel interesses als huidcellen- maar zolang ik plezier heb in het schrijven maakt dat naar mijn mening niet echt uit. 

In tegenstelling tot deze blog ben ik zelf niet nieuw in de blogwereld. Vijf jaar lang was ik de trotse eigenaar van een blogspot-modeblog. De twee jaren nadien bracht ik door op een Wordpressdomein om nadien de sprong te wagen naar een eigen domein. Zo'n eigen domein zag er dan wel zeer leuk en (semi-)professioneel uit, maar het plezier doofde al snel uit toen de officieuze blogcompetitie startte. Je was niemand in de online wereld als je niet op z'n minst een miljoen volgers had, dagelijks tienduizend pakketjes ontving en aan de lopende band professionele (vaak ook artificiële) foto's postte. Ik dacht dan ook al een tijdje nostalgisch terug aan de 'goeie ouwe Blogspot-tijd' toen mijn oh-zo-professionele blog te kampen kreeg met een malwareprobleem -lees: nogal expliciete pop-ups out of nowhere- was voor mij de maat vol. Ik besloot terug te keren naar de online plek waar het voor mij allemaal begon: Blogspot. 

Well hello there, and welcome to my fresh, new blog. I'm not quite sure about what I want to do with this little blogspace, but as long as I (and you) have fun in the process of finding out, then I don't think it really matters.

Unlike this blog, I am not new to the world of blogging. I had a blogspot fashion blog for five years, then switched over to Wordpress for a good year and a half and after that, decided to buy my own domain. That was all fun and games until the blogging world suddenly became a 'serious business', and the unofficial blogging competiton started. You were no one in the blogging world if you didn't have the perfect Pinterest worthy photographs, a million followers and a bunch of press packages on your doorstep every single day. I had been nostalgically dreaming about the good old Blogspot days for a while, when my super 'profesh' self-hosted blog was faced with an oh-so-fun malware problem. Well, that was the straw that broke the camel's back. I decided there's no place like home and returned to my very first little blogging environment: Blogspot.
Isn't that just kick you in the crotch fantasticComments

Popular Posts