Bubble Burst

 Well, do you guys remember the H&M Jacket I wrote about yesterday? As much as I loved it on picture, that much I hated it in real life. It just didn't look "right", it looked way too small (but it wasn't since I was able to zip it up and I had already gone three sizes up!) It made me look much bigger than I am and the fabric is also a little...meh. Nope, this is not going to be it, H&M

Wel, herinneren jullie je het H&M jasje waar ik gisteren over schreef? Zo leuk als ik het op de foto vond, zo lelijk vond ik het in het echt. Het zag er gewoon niet "juist" uit. het leek te klein te zijn (terwijl ik het wel gewoon dichtkreeg en ik drie maten groter nam dan normaal.) en het maakte me echt zo veel dikker dan normaal. Ook de stof vond ik maar een beetje zo-zo. Neen, dit wordt 'm niet hoor, H&M.

[caption id="attachment_132" align="aligncenter" width="625"]EEW!! NO!! IEUW!! NEEN! EEW!! NO!!
IEUW!! NEEN![/caption]

XOXO

Comments

Popular Posts